Jobb i Vista Analyse?

Vista Analyse er et forskningsbasert utredningsmiljø i rivende utvikling. Vi ser etter nyutdannede kandidater/snart utdannende med oppstart til høsten.

Du ser på deg selv som faglig sterk og har lyst til å utvikle deg videre i et trygt faglig fellesskap. Du er flink til å uttrykke deg skriftlig og muntlig, er hyggelig og omgjengelig, og liker å finne ut av ting. Du er samfunnsøkonom, industriell økonom eller samfunnsviter med kvantitativ spesialisering. Du har master eller doktorgrad, gode attester og karakterer.

Vista som arbeidsplass er en plattform for å utnytte din kompetanse til å gjøre meningsfulle oppgaver som oppdragsgivere har behov for. Vi utfører spennende oppgaver knyttet til viktige samfunnsspørsmål, og tilbyr en sjanse til å utvikle deg sammen med noen av landets beste samfunnsøkonomer. Hele verden er vår arena og mulighetene er usedvanlig mange. Vi håper du vil bli med å utvikle oss videre.

Søknadsfrist 7. april. Send en epost til soknad@vista-analyse.no med nødvendige vedlegg, eller ta en telefon til daglig leder Haakon Vennemo, tlf 911 36 716

Vista-analyse.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsenGDPR