Jobbe hos oss?

Vista Analyse søker nyutdannede økonomer med oppstart i 2024!

Vista Analyse er et forskningsbasert utredningsmiljø i rivende utvikling. Vi ser etter nyutdannede og snart utdannende kandidater for oppstart fortrinnsvis høsten 2024 eller etter nærmere avtale.

Du ser på deg selv som faglig sterk og har lyst til å utvikle deg videre i et trygt faglig fellesskap. Du er samfunnsinteressert og liker å finne ut av ting, er flink til å uttrykke deg skriftlig og muntlig, og er hyggelig og omgjengelig. Du er samfunnsøkonom, industriell økonom eller samfunnsviter med kvantitativ spesialisering. Du har mastergrad eller doktorgrad, gode attester og karakterer.

Vista som arbeidsplass er en plattform for å utnytte din kompetanse til å gjøre meningsfulle oppgaver som oppdragsgivere har behov for. Vi utfører spennende oppgaver knyttet til viktige samfunnsspørsmål, og tilbyr en sjanse til å utvikle deg sammen med noen av landets beste samfunnsøkonomer. Hele verden er vår arena og mulighetene er usedvanlig mange. Vi håper du vil bli med å utvikle oss videre.

Søknadsfrist 10. september 2023. Send en epost til soknad@vista-analyse.no med søknadsbrev, CV, vitnemål fra videregående og karakterutskrift fra universitet eller høyskole. For mer informasjon ta kontakt med daglig leder Orvika Rosnes, tlf. 982 63 956.

Om oss

Vista Analyse AS er et samfunnsfaglig analyseselskap med hovedvekt på økonomisk forskning, utredning, evaluering og rådgiving. Vi utfører oppdrag med høy faglig kvalitet, uavhengighet og integritet. Våre sentrale temaområder omfatter klima, miljø, energi, samferdsel, næringsutvikling, byutvikling og velferd.

Våre medarbeidere har meget høy akademisk kompetanse og bred erfaring innenfor konsulentvirksomhet. Ved behov utnytter vi et velutviklet nettverk med selskaper og ressurspersoner nasjonalt og internasjonalt. Selskapet er i sin helhet eiet av medarbeiderne.

Vista-analyse.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsenGDPR