Jobbe hos oss?

Vista Analyse søker nye medarbeidere!

Vista Analyse er et forskningsbasert utredningsmiljø i rivende utvikling, og vi ser nå etter nye medarbeidere både med erfaring og nyutdannede.

Vista Analyse søker medarbeidere med erfaring

Vi ser nå etter to-tre samfunnsøkonomer/samfunnsvitere med kompetanse på og erfaring med analyse, utredning og/eller forskning. Vi er interessert i personer med kunnskaper innen evaluering, utviklingsøkonomi, transportøkonomi og helseøkonomi, men andre tema er også av interesse.

Du ser på deg selv som faglig sterk og har lyst til å utvikle deg videre i et trygt faglig fellesskap. Du er flink til å uttrykke deg skriftlig og muntlig, er hyggelig og omgjengelig, og liker å finne ut av ting. Du har gode attester og karakterer, og minst tre års relevant jobberfaring.

Vi tilbyr god lønn og ordnede arbeidsforhold, spennende oppgaver knyttet til viktige samfunnsspørsmål, og en sjanse til å utvikle deg sammen med noen av landets beste samfunnsøkonomer.

Vista som arbeidsplass er en plattform for å utnytte din kompetanse til å gjøre meningsfulle oppgaver som oppdragsgivere har behov for. Hele verden er vår arena og mulighetene er usedvanlig mange. Vi håper du vil bli med å utvikle oss videre.

Søknadsfrist 12. september. Send en epost til soknad@vista-analyse.no med nødvendige vedlegg, eller ta en telefon til daglig leder Haakon Vennemo, tlf 911 36 716.

Vista Analyse søker nyutdannede kandidater med master eller doktorgrad

Vi ser etter nyutdannede kandidater med interesse for samfunnsøkonomiske problemstillinger til ledige stillinger med oppstart høsten 2023.

Du ser på deg selv som faglig sterk og har lyst til å utvikle deg videre i et trygt faglig fellesskap. Du er flink til å uttrykke deg skriftlig og muntlig, er hyggelig og omgjengelig, og liker å finne ut av ting. Du er samfunnsøkonom, industriell økonom eller samfunnsviter med kvantitativ spesialisering. Du har gode attester og karakterer.

Vista som arbeidsplass er en plattform for å utnytte din kompetanse til å gjøre meningsfulle oppgaver som oppdragsgivere har behov for. Vi utfører spennende oppgaver knyttet til viktige samfunnsspørsmål, og tilbyr en sjanse til å utvikle deg sammen med noen av landets beste samfunnsøkonomer. Hele verden er vår arena og mulighetene er usedvanlig mange. Vi håper du vil bli med å utvikle oss videre.

Søknadsfrist 11. september. Send en epost til soknad@vista-analyse.no med nødvendige vedlegg, eller ta en telefon til daglig leder Haakon Vennemo, tlf 911 36 716.

Om oss

Vista Analyse AS er et samfunnsfaglig analyseselskap med hovedvekt på økonomisk forskning, utredning, evaluering og rådgiving. Vi utfører oppdrag med høy faglig kvalitet, uavhengighet og integritet. Våre sentrale temaområder omfatter klima, miljø, energi, samferdsel, næringsutvikling, byutvikling og velferd.

Våre medarbeidere har meget høy akademisk kompetanse og bred erfaring innenfor konsulentvirksomhet. Ved behov utnytter vi et velutviklet nettverk med selskaper og ressurspersoner nasjonalt og internasjonalt. Selskapet er i sin helhet eiet av medarbeiderne.

Vista-analyse.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsenGDPR