Herman Ringdal

Herman har en mastergrad i økonomi og administrasjon med spesialisering i samfunnsøkonomi fra Norges Handelshøyskole og startet i en fulltidsstilling som konsulent i Vista Analyse september 2019. Herman skrev en empirisk masteroppgave som ved hjelp av flere økonometriske teknikker undersøker sammenhengen mellom svevestøv og økonomisk utvikling, økonomiske preferanser og offentlig regulering i 157 land mellom 1990 og 2017.

I Vista har Herman jobbet med ringvirkningsanalyser, samfunnsøkonomiske analyser, miljøregnskap, utviklingssamarbeid og evalueringer. Herman har vært med å gjennomføre tre ringvirkningsanalyser, og kjenner Vistas ringvirkningsmodell VISTA-VIRKNING svært godt. Herman har prosjekterfaring fra flere temaområder, herunder kraft og energi, IKT og digitalisering, eiendom, klima og miljø, og transport. Herman var blant annet en del av teamet som kvalitetssikret (KS1) konseptvalgutredning Godsterminalstruktur for Oslofjordområdet.

Herman har i løpet av sine to første år i Vista rukket å være med å ferdigstille 12 prosjekter, og har stor kapasitet og evnen til å forstå nye problemstillinger raskt. Herman behersker godt databehandling og skriver gode rapporter.

Publikasjoner av Herman Ringdal:
TittelHerman Ringdal
TittelSiviløkonom
Telefon+47 473 92 900
Epostherman.ringdal@vista-analyse.no
KontoradresseMeltzers gate 4, 0257 Oslo
CVLast ned pdf | 186 kB

Vista-analyse.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsenGDPR